ABOUT

Sinsi Ong (1971) is een meditatieleraar met een passie voor Tibetaans Boeddhisme en Soul muziek. Hij groeide op in een Chinees gezin en werkte jarenlang als professionele live geluidstechnicus voor muziekfestivals over de hele wereld.

Sinds 1996, na zijn eerste pelgrimstocht in India, begon hij onder begeleiding van verschillende leraren meditatie en Boeddhisme te beoefenen en te studeren.

Hij ontving o.a. onderricht van: Thich Nhat Hanh, Dzongsar Khyentse Rinpoche, Orgyen Tobgyal Rinpoche, Neten Chokling Rinpoche, Khenpo Namdrol, Mingyur Rinpoche, HH Sakya Trichen, Sogyal Rinpoche, Kyabje Trulshik Rinpoche.

Van 2006 tot 2019 woonde Sinsi in een klooster als lekenbeoefenaar en voltooide een traditionele driejarige retraite van meditatie en studie.

Vanaf 2012 kreeg hij de kans om bij te dragen als retraite-instructeur: hij gaf dagelijkse meditatielessen, cursussen en workshops over het spirituele pad en compassie. Gedurende deze tijd assisteerde hij enkele duizenden mensen (beginners en gevorderden) uit verschillende culturen bij hun eigen meditatiebeoefening.

Sinds 2019 woont hij in Tilburg (Nederland) en is hij begonnen met Munsel Meditation.

De visie van Munsel Meditation is:

-Iedereen die meditatie en mededogen wil beoefenen helpen.

-De wijsheid en liefde van de leer van de Boeddha delen met iedereen die geïnteresseerd is.

nl_NLNederlands