BOOTCAMP EXPERIENCE

De Bootcamp Experience is ontworpen voor mensen die echt gemotiveerd en serieus zijn in het beoefenen van zitmeditatie en niet bang zijn voor uitdagingen. 

Dit is een vereenvoudigde meditatie retraite en training, aangepast aan je dagelijkse levensstijl. We hebben drie opties om uit te kiezen.

Een vrijblijvende intake is nodig voordat je deel kunt nemen aan deze persoonlijke retraite.

De datum, tijd en locatie worden in overleg met jou gekozen. 

Al onze Bootcamp Experiences worden in het Engels gegeven door Sinsi. Ze zijn gebaseerd op de meditatieve en contemplatieve technieken uit de levende wijsheid van Tibet. 

Klik op de inschrijven button en vul het formulier in om je vrijblijvende intake te boeken en we nemen z.s.m. contact met je op. 

BOOTCAMP STYLE

Je mediteert 80 uur in je eigen omgeving gedurende een periode van 3 weken en 3 dagen. Je hebt 2 keer per week een sessie van 2 uur waarin je instructies en support krijgt (14 uur in totaal).

GRADUAL STYLE

Je mediteert 80 uur in je eigen omgeving gedurende een periode van 4 weken. Je hebt 2 keer per week een sessie van 2 uur waarin je instructies en support krijgt (16 uur in totaal). Je zult geleidelijk je meditatiesessies opbouwen.

LAZY STYLE

Je mediteert 45 minuten per dag in je eigen omgeving voor een periode van 13 weken. Je hebt 1 keer per week een sessie van 2 uur waarin je instructies en support krijgt (26 uur in totaal).

Deze sessies zijn geen vervanging voor therapie. Volg je momenteel behandelingen, gebruik je medicijnen of ben je bekend met problemen met je geestelijke gezondheid? Vraag dan eerst advies aan je eigen arts of therapeut om te weten of het voor jou verantwoord is om deel te nemen aan onze Bootcamp Experiences. 

nl_NLNederlands