THEMA WORKSHOPS

We hebben verschillende Thema Workshops die op aanvraag te boeken zijn. Ze worden op locatie in Tilburg Reeshof gegeven of online en duren 1,5 uur. 

De onderstaande workshops kunnen vanaf 2 tot 5 personen geboekt worden op een datum en tijdstip naar keuze. 

Klik op de inschrijven button en vul het formulier in om een workshop te boeken en we nemen z.s.m. contact met jullie op. 

CALMING THE MIND

Soms is onze geest gestrest, rusteloos en hebben we een pauze nodig. Kunnen we de ruimte in onze eigen geest vinden om tot rust te komen? Zitmeditatie is een van de oudste en meest moderne manieren om rust, eenvoud, gemak en helderheid in ons lichaam en onze geest te vinden. We zullen samen deze manier van zijn verkennen.

WORKING WITH EMOTIONS

We geven soms zoveel kracht en realiteit aan onze emoties. Soms kunnen we zoveel inspiratie opdoen, op andere momenten kunnen we volledig overweldigd en gevangen worden door onze emoties. Onze relatie met onze emoties is een werk in uitvoering. Zijn we bereid onze weg te vinden door bewustwording? Laten we samen eens proberen …  

THE GOOD HEART

Het is een mysterie en toch heeft iedereen erover gehoord … het is soms prachtig en moeilijk … het is gewaagd en nederig … zachtaardig en subliem … stil en luid … we hebben het over de liefde. We zullen de liefde en mededogen in ons goede nobele hart onderzoeken en voeden.

SPIRITUAL MATERIALISM

In hoeverre zijn we op zoek naar een spirituele reis of ervaringen? Wat gebeurt er als de zoektocht naar de waarheid wordt ontvoerd door het ego? Zijn we bereid om verbinding te maken met een echte wijsheid? In deze workshop reflecteren we op deze vragen. 

LOVE AND RELATIONSHIPS

Een relatie kan best goed zijn en tegelijkertijd een totale ramp. En voor degenen die single zijn is er de vraag: waar is de liefde van mijn leven? Omdat we veel uitdagingen kunnen doorstaan, zouden we kunnen leren om ons begrip van bewustzijn en mededogen toe te passen op onze emoties en acties. Onze relatie kan ons helpen verder te gaan dan onszelf of ons naar beneden trekken, het is aan ons. 

IN SEARCH OF WISDOM

Wat betekent vertrouwen en geloof hebben? Als we spiritueel bezig zijn, zullen we ons vroeg of laat vragen stellen. Ga ik in de goede richting? Kan ik vertrouwen hebben in mijn pad? We zullen delen hoe we verbinding kunnen maken met ons hart en onze geest door middel van meditatie en geloof. En hoe wetenschap en de spirituele reis elkaar kunnen ondersteunen.

IN SEARCH OF A SPIRITUAL PRACTICE

Waarom zouden we een spirituele beoefening beginnen? Welke te kiezen? In deze workshop onderzoeken we samen de betekenis van meditatie, gebed en het spirituele pad. Er zijn veel manieren om onze echte bron van geluk en liefde te vinden, maar de reis begint altijd met een eerste stap. Laten we van de gelegenheid gebruik maken om onze zoektocht naar wijsheid te voeden door luisteren, contemplatie en meditatie.

THE KEYS TO FREEDOM

Oorspronkelijk komen deze sleutels tot vrijheid voort uit de oude wijsheid van India en Tibet. Nog steeds, als we ze begrijpen en toepassen, zullen ze een hulpmiddel worden voor onze zelfontwikkeling en vooruitgang. En op grote schaal kunnen ze een krachtig middel zijn voor de ethiek, de vrede en de harmonie in onze samenleving.  

INTRODUCTION TO BUDDHISM

Dit is een inleiding tot het leven en de leer van de Boeddha: het voorbeeld van een gewone man die buitengewoon werd. Sommigen zullen het Boeddhisme een filosofie noemen, anderen zullen het een spiritueel pad, een wetenschap van de geest of gewoon een manier van leven noemen. De wijsheid van de Boeddha gaat alle gedachten en beschrijving te boven … en toch is ze hier en nu beschikbaar. 

nl_NLNederlands